maalaan enimmäkseen öljy- ja akryylivärein, mutta tykkään myös piirtää ja kokeilla erilaisia sekatekniikoita. Kuvan tekemistä olen opetellut paljon itsenäisesti, mutta hankkinut lisäoppia myös erilaisista kursseista sekä kuvalliseen ilmaisuun liittyvistä koulutuksista. Olen tuplasti Artesaani, aiemmin graafisen suunnittelun ja myöhemmin sisustuksen opinnoista. Kuvani ovat esittäviä, mutta nykyisin niihin saattaa hieman abstraktiakin ilmaisua eksyä ja tyyli on vuosien saatossa hieman runsaammaksi muuttunut.

Esittävyydestä huolimatta kaiken ei silti tarvitse olla todenmukaista, vaan oman osansa annan mielikuvitukselle. Hevonen voi toisinaan saada siivet selkäänsä ja maisemien väritys voi olla kuin unimaailmasta. Välillä tulee maalailtua ennennäkemättömiä puulajeja ja paikkoja joita ei oikeasti ole missään. Siinä piilee yksi kuvataiteen tekemisen hauskuuksista, että voi luoda ja kuvitella ihan mitä vain ja saatella siten itsensä sekä katsojan aivan uusiin maailmoihin.

Luonto on kyllä yksi suurimmista  inspiraation lähteistä eikä sitä katsellessa  aiheet lopu koskaan. Veden heijastukset, metsän puut, kaupungit, puistot ja taivas antavat loputtomiin aiheita maalauksilleni. Eniten inspiroidun syksyn väreistä ja talven lumisista maisemista. Näiden lisäksi sumuiset ja hieman salaperäiset maisemat ovat minulle ominaisia aiheita ja kuutamo esiintyy teoksissani usein.

Maisema- ja eläinaiheiden lisäksi tykkään taiteilla kuvia myös ihmisistä.  Muotokuvissa keskityn paitsi näköisyyden tavoittamiseen niin erityisesti myös katseen maalaamiseen jonka kautta pyrin löytämään kuvattavan henkilön sielukkuuden mahdollisimman hyvin. Eläinaiheita maalailen myös luonnon kiviin. Näissä  yhdistyy mielenkiintoisella tavalla luonnon luoma muotoilu sekä maalaukseni joka herättelee jokaisen kiven eloon omalla uniikilla tavallaan.