Maalaan enimmäkseen öljy- ja akryylivärein, mutta tykkään myös piirtää ja kokeilla erilaisia sekatekniikoita. Kuvani ovat esittäviä, mutta nykyisin niihin saattaa hieman abstraktiakin ilmaisua eksyä ja tyyli on vuosien saatossa hieman runsaammaksi muuttunut.

Kuvan tekemistä olen opetellut paljon itsenäisesti, mutta hankkinut lisäoppia myös erilaisista kursseista sekä kuvalliseen ilmaisuun liittyvistä koulutuksista. Olen tuplasti artesaani, aiemmin graafisen suunnittelun ja myöhemmin sisustusalan opinnoista. Viimeisimmät huhtikuussa -24 päättyneet n. puolivuotiset opintoni painottuivat digitaaliseen markkinointiin ja verkkokauppaan. Perinteisen kuvan tekemisen rinnalla minulta onnistuu myös digitaalisten kuvien ja tekstien sommittelu, kuvien optimointi ja verkkosivujen teko WordPress-julkaisujärjestelmällä hakukoneoptimointi huomioonottaen.

Kuvataiteeni pohjautuu esittävyyteen mutta kaiken ei silti suinkaan tarvitse olla todenmukaista. Oman osansa haluan antaa mielikuvitukselle, joten hevonen voi toisinaan saada siivet selkäänsä, kissa saattaa kasvaa jättiläismäiseen muotoon ja maisemien väritys voi olla kuin unimaailmasta. Välillä tulee maalailtua ennennäkemättömiä puulajeja ja paikkoja joita ei oikeasti ole missään.
Siinähän se piileekin yksi kuvataiteen kiehtovuudesta kun voi luoda ja kuvitella ihan mitä vain ja saatella siten itsensä sekä katsojan aivan uusiin maailmoihin.

Luonto on kyllä yksi suurimmista inspiraation lähteistä eikä sitä katsellessa aiheet lopu koskaan. Veden heijastukset, metsän puut, kaupungit, puistot ja taivas antavat loputtomiin aiheita maalauksilleni. Olen ”kesäihminen”,  joka inspiroituu eniten syksyn väreistä ja talven lumisista maisemista. 

Maisema- ja eläinaiheiden lisäksi taiteilen kuvia myös ihmisistä. Muotokuvissa keskityn paitsi näköisyyden tavoittamiseen, niin erityisesti katseen maalaamiseen jonka kautta pyrin löytämään kuvattavan henkilön sielukkuuden mahdollisimman hyvin.

Kankaiden ja papereiden sijaan taidekuvan voin maalata sisustukseen sopivaksi tekemällä sen suoraan seinään tai maalaamalla kuvan vaikkapa huonekalun koristeeksi. Eläinaiheita maalailen myös luonnonkiviin. Näissä yhdistyy mielenkiintoisella tavalla luonnon luoma muotoilu sekä maalaukseni joka herättelee jokaisen kiven eloon omalla uniikilla tavallaan.